SolidBrain увійшов в ТОП-5 за рейтингом Clutch.co 2018-10-18

SolidBrain увійшов в ТОП-5 компаній, які займаються розробкою ПЗ для автомобільної індустрії за рейтингом Clutch.co.У жовтні Clutch.co оновив рейтинги компаній, які зареєстровані у каталозі . Серед українських розробників SolidBrain посів 5 місце із загальною оцінкою 5/5.

 

Clutch.co - американська дослідницька організація, яка вивчає світовий ІТ-ринок та щороку створює рейтинги серед компаній. Ціль ресурсу - допомогти початківцям та професіоналам знайти своїх клієнтів, та досягти бажаного успіху у сфері. Clutch відбирає у свої списки лише найкращих, а для того щоб зареєструватись у каталозі, працівники сервісу проводять інтерв'ю, для підтвердження правдивості наданої інформації.

 

Для нас дуже важливий кожен відгук нашого клієнта, адже саме Ви створюєте нашу репутацію. Саме завдяки відгукам задоволених клієнтів від наших найбільших проектів SolidBrain здобуває популярність і довіру, та має змогу вдосконалюватись і рости.

Залишити оцінку дуже просто - достатньо перейти за посиланням https://clutch.co/review та призначити час інтервю. Сторінка компанії - https://clutch.co/profile/solidbrain-software.